Vlonderplanken webwinkel

 

Als je er voor gekozen hebt om een mooi terras van vlonder planken aan te leggen, dan geven wij jou graag een advies om langdurig te blijven genieten van jouw vlonderterras.

Vlonder planken blijven namelijk het langst mooi en bruikbaar als je ze van een klein beetje onderhoud voorziet. Jij houdt zo je terras in een topconditie. Zie onderhoud als een investering. Het kost wat tijd, maar dan kan je wel langer genieten van jouw houten terras.

Profielen houten planken

Wist je dat er twee soorten profielen bestaan? Je hebt vlonderplanken met een enkelzijdig of een dubbelzijdig profiel. Een dubbelzijdige plank heeft een verschillend profiel aan elke kant, bijvoorbeeld een smalle ribbel aan de éne kant en glad aan de andere kant. Of kan je tijdens je project zelf kiezen wat het mooiste effect geeft.

Hardhoutdiscount.nl is een totaal leverancier van houten vlonderplanken in allerlei kwaliteits houtsoorten. De prijzen zijn scherp, zodat iedereen een mooi hardhouten producten samenstellen kan.

Het grote voordeel van hardhouten palen is dat ze een natuurlijke uitstraling hebben, zeer duurzaam zijn en ze gaan ook jaren mee. Daarom worden deze palen vaak gebruikt voor het bouwen van een schuur, schutting of speeltoestel.

https://www.hardhoutdiscount.nl/vlonderplanken

Post Navigation